18. sep
Dette er lokalavisas arkiverte nettavis. For å gå til den nye nettavisen trykk her
TRENERTEAM: Kristian Bråtebæk blir en del av trenerteamet sammen med Sven Erik Sætre i Engerdal kommende sesong. FOTO: ENGERDAL A-LAG
 
Bråtebæk går til Engerdal
Kristian Bråtebæk forlater og Sundet og har signert for Engerdal, der han blir spillende assistenttrener.

Publisert: 16.jan.2019 10:58
Oppdatert: 16.jan.2019 11:17

ENGERDAL: Trenerkabalen for A-laget i Engerdal er nå på plass, da Kristian Bråtebæk signerte for klubben tirsdag kveld - på bursdagen sin! Han går inn i trenerteam med Sven Erik «Svennis» Sætre som er hovedtrener. Bråtebæk kommer til å spille på laget samtidig som han er del av trenerteamet.

Engerdal får dermed to spillere med erfaring fra første og andredivisjon. Stian Lund har han spilt med tidligere både i Nybergsund og i Elverum. Nå blir det i Engerdals farger de skal kjempe om poengene.

Vil trappe ned

Bråtebæk spilte for Nybergsund de to siste sesongene. Han spilte seks år på Elverum. Han har også spilt for TFK som 16-17-åring.

- Jeg har en stund lett etter motivasjonen til å fortsette, og kommet fram til at jeg ønsker å trappe ned, sier Bråtebæk. At han går fra Nybergsund har ingen ting med nedrykk eller klubbens håndtering av treneren.

- Dette er en prosess som jeg har startet på før det, sier han. I Engerdal kjenner han mange og etter en dialog ble det til at han valgte å gå dit. Engerdal har han aldri spilt for tidligere.

Bråtebæk jobber for øvrig på barneskolen i Innbygda og er fra Jordet.

Fornøyde

Klubben er kjempefornøyd med nysigneringen, og når sesongen starter er det med nummer 23 på den røde klubbryggen at Bråtebæk skal kjempe for Engerdals poeng.

- Den jeg har spilt mest sammen med på Engerdal er Stian Lund, og vi har spilt sammen flere år både i Nybergsund og Elverum. Nå samles vi igjen, og jeg håper at vi i fellesskap kan bidra positivt for Engerdal, sier Bråtebæk.

Mange kamper i Sundet

Bråtebæk har spilt mange kamper for Sundet, han vet ikke helt hvor mange, men det kan dreie seg om om borti 100 kamper.

Han gleder seg til å spille på Engerdal, og har spilt med flere av spillerne der tidligere.

– Det er en fin gjeng som jeg gleder meg til å være sammen med, sier Bråtebæk.

Gull verdt

Hovedtrener Svennis synes det er viktig for klubben at de får spillere med erfaringer fra høyere nivå

- Dette er en spiller som kjenner miljøet, og som er en av gutta, og samtidig en lokal profil, sier trener Sven Erik Sætre.

- Dette er gull verdt for oss, og med to tidligere toppspillere på laget, vil det forhåpentligvis bidra til å løfte nivået på hele laget. Vi gleder oss til sommeren, sier sportslig leder Arne Lund.