18. sep
Dette er lokalavisas arkiverte nettavis. For å gå til den nye nettavisen trykk her
PÅ TURNE: Julestemmer består av Annar By (sang/gitar), Camilla Granlien (sang/bass), Margrete Nordmoen (sang/femstrengs kantele), Solbjørg Tveiten (sang) og Frode Berntzen (gitar).
 
Nordmoen klar for turne med Julestemmer igjen
Margrethe Nordmoen er klar for sin sjuende turne med «Julestemmer». Nå skal denne gjengen også bli helårsband med navnet MjøsFolk.

Publisert: 29.nov.2018 14:08
Oppdatert: 29.nov.2018 14:09

TRYSIL: – Favorittlåtene fra vår juleplate har vi med oss videre, sammen med nye favoritt-julesanger og en av de er helt rykende fersk! Den norske juletradisjonen er mangfoldig, og vi byr på stemningsfulle julesanger av både eldre og nyere dato, om spenningen i ventetida, freden julekvelden og festen i romjula, sier Margrethe Nordmoen.

– Vi gleder oss til å legge ut på enda en juleturné, så det er bare å «Tenne ti ljøsi» og danse en «Julevals», sier hun.

– Vi spiller konsert på Gammelskula i Innbygda lørdag 15. desember. Trysil-Knut Dans- og Spellmannslag har åpen kafé, og vil sørge for at publikum får seg en kaffekopp og noe biteti før konserten, sier Nordmoen.

Blir helårsband

Julestemmer består av Annar By (sang/gitar), Camilla Granlien (sang/bass), Margrete Nordmoen (sang/femstrengs kantele), Solbjørg Tveiten (sang) og Frode Berntzen (gitar).

– Vi trives veldig bra sammen, og skal om litt bli helårsband med det nye navnet «MjøsFolk». Vi kommer fra hele det nye fylket vårt, og fant ut at Mjøsa var midt i dette. Derfor ble det slik, sier Nordmoen.

Konsertene

Stedene som skal besøkes på årets juleturné er mange og varierte, og her er lista:

Fredag 30. november i Nordre Ål kirke på Lillehammer, samt på Tante Gerda scene på Hamar.

Lørdag 1. desember på Kalven seter i Vågå, og på Vågå .

Søndag 2. desember under Julemarked på Maihaugen i ballettsalen. Videre på Valdres folkemuseum i Fagernes.

Onsdag 5. desember på Matglede i Elverum.

Torsdag 13. desember i Stange bibliotek.

Fredag 14. desember på stuekonsert hos Granlien Røine på Lillehammer.

Lørdag 15. desember på Gammelskula i Trysil, samt på Imset Gård i Løten.

Søndag 16. desember på Simenstad gård på Rudshøgda.