21. feb
Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.

NYHETER Ole Martin Norderhaug har designet og plukket ut glassfarger. Nå har bårehuset i Tørberget fått et helt nytt uttrykk med et kors i blyglass.

SPORT Halvor Lutnæs hoppet karrierens beste og vant Norgescupseier i hopp på Lillehammer i helgen.
 

NYHETER Karl Alvar Myhlback fra Trysilgutten vant Ungdommens Holmenkollrenn både lørdag og søndag.

NYHETER Prøver tatt av sjøbunnen i Femunden og Mjøsa viser at det finnes mikroplast i begge innsjøene.
 

NYHETER Advokat Jostein Morønningen avviser kritikk og mener at salget av Øverbygda skole er gjort i henhold til alle regelverk.
 

NYHETER Flere nyetableringer fikk driftsmidler eller tilskudd.

NYHETER Nordre Trysil IL arrangerer Røsjørennet for 46. gang på lørdag 23. De håper mange får øynene opp for dette rennet som går fra Eltdalen til Jordet.
 

NYHETER Trysil Industrihus begynner å slippe opp for ledige tomter på Mosanden, og ser på muligheten for nye områder for å kunne tilrettelegge for næringsutvikling.
 

NYHETER I november 2017 startet Lise Rundfloen og Karolina Holmberg-Støa hobbybutikk i Innbygda. Nå er det kreative eventyret på hell.

NYHETER Et politisk flertall i Trysil kommune heller mot å kjøpe eiendommen Kvea. Tidligere eier har i testamentet uttrykt ønske om at eiendommen skal forbli i slekta.
 

NYHETER Torsdag åpner brannvakthytta for sesongen. Midt på toppen, 1132 moh blir det kaffe og vafler å få kjøpt.

NYHETER Kirsten Winge og Arne Nohr har siden den forrige boken kom i 2017, laget mye mat ute - på bål. Nå blir det bok om bålmat.
 

SPORT Snøvær i starten hindret optimaltider for herreløperne i Trysil Skimaraton, men i dameklassen ble løyperekorden slått.
Siste nytt fra meninger
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no