12. des
Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.

NYHETER Snorre Lillebo (62) er nominert som ordførerkandidat for Engerdal Arbeiderparti til det kommende valget. Varaordførerkandidat er Tanja Køien Andersen.
 

NYHETER Malin Øvergård (11) har bokstavelig talt gitt av seg selv: Hun har spart håret sitt langt nok til å kunne klippe og donere til parykk.

NYHETER For 15 år siden startet menighetsrådet barnehage i Trysil. Det er en vital 15-åring som kan feire seg selv og at den forsatt er populær.
 

NYHETER Nå i helgen er det åpen audition til spillefilmen «Fjols til fjells». Trysling Ingrid Granrud Veiersted og kollega Nina Wikstøl fra Eckerbom Casting kommer for å ta imot alle som har lyst til å komme på audition.

NYHETER Trysilordfører Erik Sletten ønsker et sunt arbeidsmarked i Trysil og ønsker å bruke penger på et prosjekt for å jobbe mot akkurat det.
 

NYHETER Kari og Anders Wassgren gikk onsdag ut med nyheten om at de åpner ny restaurant og brewpub på Trysil hotel.
Siste nytt fra meninger
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no